Naast elke luchthaven in België staat een groot en goedbezet hotel, nu ook in Oostende.

 

Een strategische toplocatie

 
 

Vanuit de luchthaven is heel Europa bereikbaar. Dit voordelige hotel met aansluitingen nabij de A10 is vlot bereikbaar en de perfecte uitvalsbasis voor culturele uitstapjes en een verblijf aan zee. De luchthaven zorgt dan ook voor een constante aanvoer van toeristen.

Met de bouw van ibis Airport Brugge - Oostende hebben Accor en Hotel Invest de hoge nood aan een luchthavenhotel dan ook eindelijk ingevuld.

Intern onderzoek wees uit dat er een alsmaar grotere vraag was naar budgetvriendelijke hotels in Oostende. Dit hotel wordt strategisch gebouwd tussen de luchthaven en het strand.

 

 

Het ibis Airport Brugge - Oostende Hotel ligt vlakbij de luchthaven van Oostende. Jaarlijks krijgt deze luchthaven meer dan 300.000 passagiers over de vloer. Bovendien bevindt het hotel zich slechts 300m van de zeedijk en op 5km van het stadscentrum van Oostende. Door deze toplocatie is een goede bezettingsgraad en bijhorende opbrengst hoogst waarschijnlijk.

 
 

Wist je dat...

Het ibis airport Brugge - Oostende open is sinds begin mei 2018? Boeken kan reeds via deze link op de website van Accor.

 

Bent u geïnteresseerd of wenst u meer informatie over onze hotelkamers?

Onze adviseurs staan voor u klaar.