Met partners zoals Accor en Hotel Invest kan u steeds op beide oren slapen. Uw investering in hotelkamers is zonder zorgen.

 
 

Onze werking

 
 

Met meer dan 4000 hotels en 570.000 hotelkamers op vijf continenten en 95 landen, is Accor een topspeler in de hotelwereld. Accor innoveert permanent in haar verschillende merken om nog beter te beantwoorden aan de verwachtingen en behoeften van zijn business­- en leisureklanten. Als marktleider in de hotelsector geniet Accor heel wat voordelen zoals naamsbekendheid, know-how, loyaliteitskaarten, efficiëntie en professionaliteit... Daarbij krijgt u de kans om mede-eigenaar te worden van dit unieke concept.

Hotel Invest ontwikkelt sinds 1975 tal van toeristische projecten (business & leisure) in binnen- en buitenland. De overkoepelende groep waar Hotel Invest deel van uitmaakt heeft vestigingen in Frankrijk en België en telt meer dan 300 werknemers. Het is de missie van Hotel Invest om toeristische projecten en hotels te realiseren op goed gelegen locaties. Dit volledig in samenspraak met klanten, omgeving, overheden, exploitatiepartners en investeerders. Dit zorgt voor duurzame en zorgeloze opbrengsten voor onze klant-investeerders.

De combinatie van de uitbatingsexpertise van Hotel Invest en de sterke intermediaire marketing machine achter ibis Airport Hotel leidt tot een win-winsituatie voor alle partijen.  Een sterk merk is de beste garantie op succes.

Bent u geïnteresseerd of wenst u meer informatie?

Onze adviseurs staan voor u klaar.