Wat is een investering in hotelkamers?

 


U INVESTEERT IN TASTBAAR VASTGOED

 


WINST WORDT VERDEELD TUSSEN EIGENAARS

 

U HAALT OMZET UIT DE TOTALITEIT VAN HET HOTEL:
OVERNACHTINGEN, ONTBIJT EN VERHUUR VAN VERGADERZALEN.

 


ALLE UITBATINGSKOSTEN ZIJN INBEGREPEN

 

Ontdek ons informatiefilmpje

 
 

8 voordelen van investeren in hotelkamers

 

1. EEN RENDABELE ONROERENDE BELEGGING IN ZEKERHEID EN VEILIGHEID.

Bij hotelkamers wordt u, net zoals bij de aankoop van een appartement, 100% notarieel eigenaar van uw hotelkamer. Het is dus een tastbare investering waarbij u de garantie heeft eigenaar te zijn van uw eigen vastgoed. Een enorm groot voordeel wanneer denkt aan herverkoop.

2. CONTINU INKOMSTEN HET HELE JAAR DOOR,TRIMESTRIEEL UITBETAALD

Geniet inkomsten uit de verhuur van kamers, vergaderzalen, drank, eten, service, parking,... Dankzij het poolsysteem, delen alle kamers in het rendement. Het maakt dus geen verschil of uw kamer veel of weinig werd verhuurd. U deelt dus mee in de totaliteit van de inkomsten van het hotel. Hierdoor bent u zeker van continue ­inkomsten, 365/365, jaar na jaar.

3. INFLATIEBESTENDIG

Door inflatie worden hotelovernachtingen op termijn steeds duurder. Tegen welke prijs kon u 20 jaar geleden een overnachting boeken op hotel? Inderdaad, een véél lagere prijs dan wat je vandaag de dag betaalt voor een overnachting.

4. RENDEMENT UIT MEERWAARDE EN VERHUUROPBRENGSTEN

De kamerprijzen zijn in de voorbije decennia door inflatie automatisch jaarlijks toegenomen. Deze trend kan er op termijn niet alleen voor zorgen dat uw huuropbrengsten jaar na jaar hoger worden, maar ook een meerwaarde bij herverkoop kan hierdoor gerealiseerd worden.

5. INSTAP MET EEN BEPERKT KAPITAAL

Waar investeren in hotelvastgoed in het verleden enkele toegankelijk was voor grote investeerders, spelen particuliere investeerders nu ook een grote rol. Sinds een aantal jaren worden hotelkamers nu ook aangeboden op de particuliere markt in België

6. FISCALE VOORDELEN

In tegenstelling tot bij roerend kapitaal wordt de eigenaar van het hotelvastgoed niet belast op de meerwaarde bij doorverkoop na vijf jaar. Bovendien hebben kandidaat eigenaars de kans om door erfpacht aan fiscale optimalisatie te doen. Deze kost kan zowel door een particulier als door een vennootschap, jaarlijks voor 100% worden ingebracht in de personenbelastingen.

7. SAMENWERKING MET DE NR. 1in de wereld

Voor velen is het een uitgelezen kans om te kunnen instappen in een investering ondersteund door sterke partners met een gevestigde waarde zoals Accor en Hotel Invest. Door de kracht en ervaring van deze merken, kunt u vertrouwen op de meest optimale uitbating van uw investering. 

8. Zeg de irritaties van klassiek vastgoed vaarwel

Hotelkamers kunnen u oplossingen bieden op tal van problemen gerelateerd met klassieke verhuur. Door te investeren in hotelvastgoed zult U nooit meer moeten omgaan met dure, maar vooral stressvolle, tegenvallers zoals leegstand, schade en wanbetalers. 

Bent u geïnteresseerd of wenst u meer informatie?

Onze adviseurs staan voor u klaar.